Фестиваль творчості «Рівні між собою ми, будемо разом Я і Ти»

 _DSC6274 
   На базі факультету соціальної та психологічної освіти, за сприяння Управління  праці та соціального захисту населення Уманської міської ради (начальник – Кучер Галина Михайлівна, депутат Черкаської обласної ради, заслужений працівник соціальної сфери України), відбувся ІІ фестиваль творчості «Рівні між собою ми, будемо разом Я і Ти». Організаторами заходу виступили Центр соціальної та освітньої інтеграції «Без бар’єрів» (координатор – доцент Перфільєва Майя Володимирівна) та Школа передового досвіду «Школа соціальних знань» (координатор – доцент Бондаренко Галина Василівна). На заході були присутні: проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Кірдан ОленаЛеонідівна; начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Вдовиченко Наталія Вікторівна; директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мельник Світлана Миколаївна; директор Уманського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Гущина Інна Олександрівна; керівник Центру ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів (Центр розвитку дитини) «Пролісок» Базилевска Вікторія Вікторівна.

_DSC6237

  Кульмінацією фестивалю стали виступи вихованців «Проліску». Маленькі учасники подарували всім присутнім чарівний танок «Червона рута» та українську пісню «Чобітки». Виступ хлопців та дівчаток викликав шквал емоцій.
Незабутнім дійством став флеш-моб у виконанні студентів факультету соціальної та психологічної освіти та вихованців «Проліску».

_DSC6244

 За доброю традицією нашого фестивалю маленьким артистам за підтримки голови профспілкової організації університету доцента Осадчого Олександра Семеновича були вручені солодкі подарунки.

_DSC6261

  Головна ідея фестивалю – кожний із нас талановитий і особливий по-своєму, всі ми рівні у своєму праві на життя – знову виправдала себе!
Версія для друку