VI Всеукраїнська Школа студентського профспілкового лідера – Forever!

qaqproxicum

Нещодавно в Херсонській обл. в с.Лазурне на базі СОТ «Буревісник ХДУ» відбувалась грандіозна подія – VI Всеукраїнська Школа студентського профспілкового лідера. Це захід, який об`єднав студентських профспілкових лідерів усієї країни для того, щоб дати можливість обговорити студентські проблеми сьогодення, сформувати вектор подальшої діяльності профспілкових організацій, обмінятись досвідом та створити єдину команду лідерів з усіх регіонів України.

Активну участь взяли наші студенти-лідери – студентка факультету мистецтв, секретар студради, голова Уманського відділення Студентського Антикорупційного Агентства Оленіна Надія та студентка факультету дошкільної та спеціальної освіти, член студради Попиченко (Залюбовська) Наталія.

vs6klijl3tw

Школа проходила у режимі non stop – студентські активісти не витрачали марно жодної хвилини. Дискусії про проблеми студентської спільноти та шляхи їх вирішення, майбутнє стипендій, роль профспілкових лідерів у сучасних умовах, внутрішня та зовнішня діяльність профспілкових організацій як кожної окремо, так і на рівні країни, а також неспинний потік інформації, думок та творчих ідей сприяли формуванню єдиного простору, де кожна організація, кожен студентський лідер зміг взяти для себе щось корисне та поділитись своїми досягненнями.

k0jfp7xx1tg

Однією зі складових концепції VІ Всеукраїнської школи студентського профспілкового лідера було створення потужної єдиної команди студентських лідерів на рівні країни.

9iqlqfqzida

Щира подяка виноситься профспілковій організації університу за підтримку та можливість прийняття участі у VI Всеукраїнській Школі студентського профспілкового лідера, особлива вдячність виноситься заступнику голови профкому , кандидату педагогічних наук, доценту Бабій Інні Володимирівні !

Версія для друку