Дитячий табір «Карпатське левеня»

На дітей чекають мальовничі карпатські краєвиди, цілюще гірське повітря, захоплюючи пригоди, цікаві завдання, різноманітні екскурсії, конкурси, ігри та турніри, вечорниці біля вогнища.

Вікові обмеження: від 9 років до 14 років
Розташування табору: Табір розташований у мальовничому куточку Карпат, національному парку Сколівські Бескиди – с.Тухля, Сколівський р-н, Львівська обл., на березі річки Опір.
Розміщення дітей: Діти проживають у великому дерев’яному корпусі, у кімнатах по 3-5 дітей в залежності від кількості дівчат/хлопців на зміні. На зміні – 41дитина. Душ, туалет, гаряча вода (цілодобово) у кожному номері. У корпусі знаходиться декілька залів для занять, а також для дозвілля дітей на випадок поганої погоди. Директор табору, педагогічний персонал, проживають разом з дітьми, що забезпечує цілодобовий контроль за дисципліною у таборі.
Харчування: Повноцінне 4-х разове харчування. Меню урізноманітнено сезонними овочами та фруктами.
Організований трансфер (входить у вартість путівки): м.Львів-табір-м.Львів здійснюється спеціалізованим комфортабельним автобусом. Відправлення автобуса з з/д вокзалу м.Львів – 8:00 в перший день зміни, прибуття автобуса на з/д вокзал м.Львів – 19:00 в останній день зміни.
Англійська мова: Найкращий стимул для вивчення мови – щоденне невимушене спілкування з носієм мови. Волонтери з різних країн проводять заняття, щоденно супроводжують дітей та спілкуються з ними.
Медичне обслуговування: У таборі є аптечка першої медичної допомоги. Першу медичну допомогу надає директор табору. При необхідності, викликається лікар районної лікарні, який прибуває на машині «Швидкої допомоги». Повністю обладнана машина Швидкої знаходиться на відстані 2км від бази, де розташований табір. В разі необхідності, дитина перевозиться у лікарню м.Сколе. Витрати компенсуються страхівкою.
Страхівка (входить у вартість путівки): Кожна дитина страхується на суму 5000грн. в страховій компанії «Універсальна» на весь час перебування у таборі.
Магазин: У таборі працює маленький солодкий магазинчик, який знаходиться в приміщенні табору. Асортимент магазинчику: мінеральна вода, вафлі, шоколадні батончики, чупа-чупси, тощо. Ви можете дати гроші дитині для купівлі солодкого та сувенірів, які можна придбати під час екскурсій. Рекомендована сума – 200-400грн.
Безпека: Діти обов’язково проходять інструктаж про правила поведінки під час проведення спортивних заходів та походів, ознайомлюються з можливою небезпекою та наданням першої допомоги. За безпеку дітей у поході та під час квестів відповідають професійні сертифіковані провідники-рятівникі.
Покриття мобільних операторів: Kyivstar, MTS – повне покриття на вулиці та в приміщеннях бази. Life – тільки на вулиці. Місцями покриття відсутнє. В приміщеннях не має покриття.

Вартість з ос. в грн. / ЛІТО 2017

До 10.02.17 діє акція раннього бронювання – знижка 500грн.

Номер зміни Дати заїздів Кількість днів/ночей Вартість грн.
1 12.06-23.06.2017 12днів/11ночей 7900
2 26.06–07.07.2017 12днів/11ночей 7900
3 10.07–21.07.2017 12днів/11ночей 7900
4 24.07–04.08.2017 12днів/11ночей 7900
5 07.08–18.08.2017 12днів/11ночей 7900

Комісія – 350 грн./особа

У вартість включено: проживання 12 днів/11 ночей, 4-и разове харчування, трансфер Львів-табір-Львів, страховка, програма табору.

У вартість НЕ включено: особисті витрати, сувеніри.

Дозвілля в таборі
ПОХОДИ, КВЕСТИ
Походи у гори: Мальовничі карпатські краєвиди, цілюще гірське повітря. Під керівництвом сертифікованих провідників ми проходимо адаптованими до дітей туристичними маршрутами. Безліч вражень. Діти тренують витривалість і взаємодопомогу, мають можливість насолодитись чудовими краєвидами Карпат.
Квести, линви, мотузкові переправи: Захоплюючі пригоди, цікаві завдання – відчуй себе героєм! Розв’язуючи цікаві завдання, долаючи несподівані перешкоди та пройшовши заплутані мотузкові переправи, дитина відчує себе справжнім Тарзаном.
Майстеркласи з туризму: Розложити намет, розпалити вогнище, захистити себе від вітру та вологи – кожному можуть знадобитись навички, отримані на майстеркласах з туризму. Це та ще багато цікавих та корисних знань та вмінь засвоять діти під керівництвом досвідчених педагогів та сертивікованих провідників-рятівників.
МАЙСТЕР КЛАСИ
Плетіння з соломи: Легка золотиста фігурка, сплетена з соломи власноруч, стає своєрідним оберігом. Народне декоративне мистецтво плетіння – своєрідне художнє явище українського народного мистецтва. Народне мистецтво плетіння характеризується вивіреністю, чіткістю і бездоганною досконалістю. Це результат праці багатьох поколінь, художня традиція, що увібрала в себе досвід минулого.
Яворівська іграшка: Зробити маленьке диво – перетворити звичайний шматочок дерева у яскраву іграшку! На весь світ прославила Яворівщину яворівська іграшка, її геніальний примітивізм милує око не однієї людини, змушує захоплюватися чистотою і довершеністю лінії та візерунків. Народний майстер навчить дітей власноруч розписувати дерев’яні іграшки по-яворівськи, тобто так, як це робили ще в 17 столітті на Львівщині.
Ф’юзінг: Різноколірні шматки скла стають однорідними, вплавляються одне в одне і нагадують рельєфну акварель. Технологія ф’юзинга є однією з найдавніших методик обробки скла. Це надзвичайно живописна і цікава техніка у напрямку художнього скла. Ця техніка дозволяє створювати оригінальні прикраси та предмети інтер’єру.
Творча майстерня “Сверлик”: Ваші діти створюють цікаві і незабутні речі, подарунки, сувеніри для себе, Ваших рідних та друзів. Діти переконуються – чудові ужиткові та декоративні речі можна не тільки купити, а набагато цікавіше створити їх власноруч. З Творчою майстернею “Сверлик” діти працюють сучасними мультиінструментами Dremel та захищені найкращіми засобами захисту від ТМ Bosch. Навчимо дітей із задоволенням та безпечно для здоров’я, майструвати.
Миловаріння: Ніжне й ароматне – чудовий дарунок любій матусі. Мило зварене самостійно з натуральної сировини з додаванням рослинних компонентів. Діти зможуть познайомитися з історією миловаріння, довідатися багатог цікавого та спробувати самостійно створити найнеобхідніший косметичний засіб.
ЩОДЕННІ ЗАНЯТТЯ
Заняття англійською: Найкращий стимул для вивчення мови – щоденне невимушене спілкування з носієм мови. Волонтери з різних країн проводять заняття, щоденно супроводжують дітей та спілкуються з ними.
Фітнес та хореографія: Здорова постава, граціозні рухи, впевненість у собі – результат занять фітнесом та спортивними танцями. Заняття проводить дипломант Федерації Аеробіки України.
Шахова школа: Стратегічне та логічне мислення необхідне як полководцям так і майбутнім бізнесменам та політикам. Цікаві партії та історія шахів. Гра королів тепер доступна всім! Беручи участь у турнірі кожен має можливість отримати розряд з шахів.
ДОЗВІЛЛЯ, РОЗВАГИ
Різноманітні екскурсії: Екскурсії дають можливість дітям доторкнутися до історичних пам’яток та, ознайомитися з історичною та культурною спадщиною краю на території якого вони відпочивають.
Конкурси, ігри та турніри: Конкурси, турніри, ігри, кожен має можливість вибрати на свій смак, де проявити свої найкращі здібності, уміння, наснагу та натхнення, і заслужити честь та повагу від товаришів.
Вечорниці біля вогнища: Вечірня ватра – незабутнє враження з життя табору. Цікаві історії, бувальщини, веселі жарти та анекдоти. Буде що розповісти вдома та у школі.
Купання в гірській річці: Що може бути краще, ніж у спекотний день скупатися у чистій гірській річці. Табір розташовано безпосередньо на березі ріки Опір.
Тематичні вечори та дискотеки: Весела сучасна музика, дружня атмосфера дають можливість кожному показати вміння, що здобули на заняттях з сучасного танцю та хореографічних майстер-класах та відпочити у колі друзів.
Спортивні ігри: Волейбол, настільний теніс, міні-футбол – літо час на те, щоб розпочати займатися спортом, або удосконалювати свої спортивні досягнення.

1

2
4

Версія для друку