ДОРОГІ ОСВІТЯНИ! ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Профком співробітників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини щиро вітає Вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Цей день був і залишиться назавжди для кожного учителя, викладача, ветерана педагогічної праці, кожної родини радісним та всенародним святом.

Освітяни – люди особливі, які свої сили, знання і досвід віддають вихованню в молодій людині потреби до пізнання світу, самовдосконалення та самореалізації, готовності до праці на благо рідної України.

Дорогі колеги!

Бажаю Вам відчуття повноти і неповторності життя, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення й радості. І головне – довгої людської пам’яті. Нехай ніколи не заросте дорога до школи, а отже – й до ваших сердець.

Нехай ваша щоденна самовіддана праця, дорогі освітяни, примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щедрої любові до вихованців та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Учителем!

Бажаю усім вам повторитися у своїх учнях прекрасними рисами національної культури, високої моралі, патріотичним духом любові до свого народу, рідної мови та допомогти їм опановувати найважчу і найважливішу науку в світі – науку бути Людиною.

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани на славу нашого університету та в ім’я щасливого майбутнього України!

З професійним святом!

 Голова профкому Валентин ХИТРУК

Версія для друку