ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ СУБСИДІЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ, ЯКІ МЕШКАЮТЬ У ГУРТОЖИТКАХ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ

Кожен студент, який проживає в гуртожитку і прописаний в ньому, має право на отримання субсидії – адресної безготівкової допомоги з оплати житлово-комунальних послуг.

Шановні мешканці гуртожитку! Ви маєте можливість оформити субсидію для відшкодування коштів оплати за гуртожиток. Право на оформлення субсидії мають особи, яким виповнилось 18 років. Житлова субсидія призначається на 12 місяців.

Для оформлення субсидії потрібно:

  1. Бути зареєстрованим у гуртожитку УДПУ.
  2. Мати реквізити для поповнення карткового рахунку.
  3. Отримати довідку про склад сім’ї.
  4. Заповнити «Заяву про призначення житлової субсидії» та «Декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії».

Для пришвидшення процедури також рекомендуємо:

  • Отримати «Довідку про склад сім`ї» у паспортиста Вашого гуртожитка.
  • Студенти, які отримують пенсію, додатково повинні надати «Довідку про нарахування пенсії» за попередній рік (12 місяців).

Після оформлення пакету документів його необхідно подати у відділ Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради (вул.Садова, 9).

Для членів профспілки ми пропонуємо:

  1. Завітати в профком (корпус №1, каб. 9) з паспортом та ідентифікаційним номером, заповнити «Заяву про призначення житлової субсидії» та «Декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії».
Версія для друку