ВІДБУЛАСЬ КОНФЕРЕНЦІЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

27 грудня відбулась конференція трудового колективу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. У роботі конференції взяли участь 172 особи. Провів засідання голова конференції, кандидат педагогічних наук Дмитро Балдинюк.

Відповідно до порядку денного ректор УДПУ, професор Олександр Безлюдний представив звіт про виконання умов контракту з Міністерством освіти і науки за 2018 рік. Олександр Іванович проінформував делегатів конференції про виконання завдань колективу в освітній сфері. Ректор ґрунтовно проаналізував пріоритетні напрямки діяльності УДПУ, основні досягнення наукового-педагогічного та студентського колективів за звітний період, результати вступної кампанії, рейтингові показники університету, а також окреслив завдання та напрямки роботи на 2019 рік. Олександр Іванович підкреслив, що представлений звіт – це узагальнення роботи всього колективу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Відтак він висловив вдячність педагогічному колективу, працівникам структурних підрозділів, студентському активу – всім, хто працював чесно, наполегливо, ініціативно, результативно. Також ректор висловив сподівання, що УДПУ завжди буде авангардом серед ЗВО регіону.

В обговоренні звіту ректора взяли участь перший проректор Андрій Гедзик, головний бухгалтер Олена Ареп’єва, проректор з адміністративно-господарської роботи Людмила Гнатюк, голова студентської ради університету Максим Стангріт.

Делегати конференції одноголосно затвердили звіт ректора за 2018 рік.

Про хід виконання колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом у 2018 році звітував голова профкому Валентин Хитрук. Доповідач детально проаналізував хід виконання головного документу, що регулює трудові відносини, забезпечує соціальний захист трудового колективу. За словами голови профкому, аналіз виконання умов, включених до Колективного договору, свідчить про те, що закладені в ньому норми успішно реалізуються.

Валентин Іванович виніс на обговорення зміни до Колективного договору, що направлені на покращення умов праці та оплати праці співробітників, які було схвалено одноголосним рішенням.

Голова конференції, кандидат педагогічних наук Дмитро Балдинюк інформував делегатів конференції про необхідність внесення змін до Статуту університету. Після детального обговорення одноголосним рішенням делегати схвалили Статут університету у новій редакції і рекомендували передати на затвердження до Міністерства освіти і науки України.

Розглядалось питання про довибори представників вченої ради університету. Одноголосно делегати підтримали кандидатури доктора педагогічних наук, професора Людмили Іщенко та аспіранта Алли Войтовської, яких обрано до складу вченої ради університету.

Версія для друку