ВІДБУЛАСЯ ЗВІТНО-ВИБОРНА ПРОФСПІЛКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ

Сьогодні в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася звітно-виборна профспілкова конференція. Делегати конференції заслухали та обговорили звіт голови профкому первинної профспілкової організації за звітний період з 27 вересня 2017 року по 23 жовтня 2019р (голова Валентин Хитрук) та звіт ревізійної комісії первинної профспілкової організації (доповідала голова ревізійної комісії Олена Левченко).

В обговоренні доповідей з оцінкою роботи профспілкового комітету виступили ректор університету, професор Олександр Безлюдний, проректор з гуманітарних питань, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Ревнюк, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри географії та методики її викладання Оксана Браславська; завідувач кафедри хореографії та художньої культури, кандидат педагогічних наук, доцент Людмила Андрощук, лідер студентської профспілки, студентка факультету іноземних мов Діана Король.

Під час обговорення доповідей делегати конференції позитивно оцінили роботу профспілкового комітету. Зокрема відзначалося, що первинна профспілкова організація забезпечувала соціальне партнерство і захист членів студентсько-викладацького колективу.

Кожен із виступаючих підкреслював, що профспілковий комітет приділяє значну увагу організації роботи творчих колективів університету, сприяє участі студентів у міжнародних конкурсах та фестивалях, спортивних змаганнях, надає фінансову допомогу на оздоровлення, організацію студентського дозвілля, покращення умов праці та проживання в гуртожитках.

У конференції від обласної організації Профспілки працівників освіти і науки взяв участь заввідділом правового захисту та охорони праці обкому Профспілки Іван Берестовий. Іван Федорович відмітив високий рівень соціального партнерства та європейський стиль спілкування учасників освітнього процесу університету і перспективність його профспілкового комітету.

Усі виступаючі підтримали кандидатуру Валентина Хитрука на посаду голови профкому університету.

Одноголосним голосування делегати схвалили роботу профспілкового комітету та затвердили звіт ревізійної комісії.

Шляхом відкритого голосування головою профспілкового комітету УДПУ на наступний період було обрано кандидата педагогічних наук, доцента кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Валентина Хитрука.

Заступником голови профспілкового комітету по роботі зі студентами було обрано кандидата педагогічних наук, доцента кафедри інформатики та ІКТ Оксану Жмуд.

Потім делегати обрали членів профкому і ревізійної комісії, делегатів на обласну звітно-виборну профспілкову конференцію.

Бажаємо новобраному профспілковому комітету плідної роботи на благо всього колективу університету!






Версія для друку