Успішний навчальний проект: виховуємо профспілкових лідерів

   Щорічний навчальний проект «Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера 2015» відбувся 30 вересня-3 жовтня 2015 року у м.Харків. Захід традиційно здійснюється за підтримки Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України та Міністерства молоді та спорту України.

yxJ422aE7fw

PzBVKO_0sGs

    Цьогорічна школа зібрала 160 учасників із 21 регіону України, які представляли понад 65 вищих навчальних закладів. Організаторами цього року виступили: Харківська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України,
    Асоціація правозахисних організаторів студентів України, Молодіжна рада комітету Харківської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Частину організаційних обов’язків взяла на себе також первинна студентів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

ofMI5ZrW0E0

   В перший день школи відбулося урочисте відкриття школи за участі Голови профспілки освіти та науки України Труханова Г.Ф.,Голови Харківської обласної профспілки працівників освіти та науки Дулуб Л.М.,Президента АПОС України, заступника голови профспілки освіти та науки України Романюка С.М., та віце-президента АПОСу України Майданюка В.П.. Відбулося пленарне засідання, на якому мали місце жваві дебати з приводу нагальних студентських проблем та питань.
  Протягом двох наступних днів студентські профспілкові лідери могли відвідати різноманітні навчальні секції та тренінги: Серед них – «Створення та реалізація сучасних профспілкових проектів», «Імідж студентської профспілкової організації», «Документообіг в профспілковій організації», «Робота з медіа: що потрібно знати», «Ораторське мистецтво», «Мотивація профспілкового членства».M5fjvNBM8q4

uNXKI8iS-IQ

AtQ0RmKUW54

    Найбільше зацікавлення  викликали секції «Робота з медіа: що потрібно знати», та «Ораторське мистецтво», оскільки інформація з цих занять була новою та цікавою для активу. Робота з інформацією, її правильна подача, є одним з основних потоків роботи профкому.
  За ці два дні робота велася на базі  таких університетів як: Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого та Харківський національний університет міського господарства імені А.Н. Бекетова та побачити роботу їх профспілкового активу з середини.
   Традиційно Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера закінчила свою роботу урочистістю, на якій учасники школи були нагороджені сертифікатами.

IMG_0253kkkkkkkk-600x400

IMG_0196fffffffffffffff

Версія для друку