РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ ЄДИНОЮ ПРОФСПІЛКОВОЮ РОДИНОЮ! В ЧИГИРИН — ЗА ДУХОВНОЮ СИЛОЮ!

07 вересня 2023 року голова профкому Валентин Хитрук взяв участь у профспілковій зустрічі голів міських, об’єднаних, районних організацій Профспілки, первинних профспілкових організацій закладів вищої, передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти Черкащини «Разом до перемоги єдиною профспілковою родиною! В Чигирин — за духовною силою!».

Зустріч відбулася  на базі Резиденції Богдана Хмельницького в Чигирині. Біля Резиденції Богдана Хмельницького гостей радо зустріли керівники освіти та профспілки Чигиринщини — Віталій Синяков, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Чигиринської міської ради та Олена Михно, голова Чигиринської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Гостям було запропоновано відвідати музей Богдана Хмельницького, де учасники заходу екскурсійно глибше пізнали історію України часів видатного гетьмана та ознайомились із персональною виставкою Народної майстрині НСМНМУ Людмили Харченко «Обіймаю тебе, моя Україно».

Потім на підготовленій локації біля Резиденції відбувся патріотичний флешмоб.

Голови територіальних, первинних профспілкових організацій об’єдналися в «Коло єднання», яке символізує єдність у спільній справі – стояти на варті захисту прав та гарантій спілчан.

Разом озвучили спільні плани й дії на новий навчальний рік, на допомогу нашим воїнам у наближенні ПЕРЕМОГИ.

Тон заходу задали патріотичні пісні аматорського гурту «Хрещатик» Обласного Будинку вчителя (художній керівник – Григорій Шнур).

Лідери профспілок схилили голови у скорботі за кожним, хто віддав своє життя за Україну. Подякували Збройним Силам України за можливість жити, працювати, збиратися разом.

Голова Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Стеценко привітав присутніх і вручив почесні нагороди профактиву області.

По завершенні флешмобу профспілкові лідери зробили свій внесок у благодійну скриньку на допомогу ЗСУ. Всі зібрані кошти будуть передані для потреб 118 окремої бригади територіальної оборони.

Продовжили працювати в залі Резиденції. Через відеозв’язок з вітальними словами та настановами до нового навчального року до аудиторії звернулися Георгій Труханов, голова Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України та Віктор Харченко, голова Чигиринської міської ради.

Очільник обласної Профспілки освітян Анатолій Стеценко інформував про плани та очікування галузевої Профспілки у 2023-2024 навчальному році.

Про міцний конструктивний соціальний діалог з Чигиринською об’єднаною організацією Профспілки розповів Віталій Синяков, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Чигиринської міської ради.

Під час діалог-сесії дієвими інструментами стійкості організацій Профспілки у процесі руху до Перемоги поділилися Олена Михно, голова Чигиринської ООП; Віктор Савченко, заступник голови Чигиринської ООП; Марина Канюка, голова ООП Михайлівської та Кам`янської ТГ; Юрій Рак, голова Смілянської ООП; Лариса Барановська, голова Тальнівської МОП; Наталія Ткаченко, голова Чорнобаївської ООП; Тетяна Сокирко, голова Городищенської ООП. Ще раз всі переконалися, що сила Профспілки в єдності позицій і думок, тісному соціальному діалозі з адміністраціями установ і закладів освіти, органами виконавчої влади, у взаємопідтримці та допомозі кожного члена Профспілки.

У духовному місці сили профспілкові лідери надихнулися новими ідеями, наповнилися внутрішньою енергією, життєвою силою, що сприятиме ефективніше працювати в новому навчальному році на благо освітян.

Висловлюємо подяку господарям заходу за теплий прийом та дієву співпрацю.

Усім головам структурних ланок Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України дякуємо за високий професіоналізм, громадську активність, відданість справі, плідну роботу щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників освіти.

Бажаємо всім мирного неба, міцного здоров’я, сили духу, наполегливості у здійсненні всіх планів та задумів!

Нехай новий навчальний рік стане плідним на успіхи та вагомі досягнення на користь України!

Версія для друку