Новорічні ранки від Профкому

Веселим та незабутнім святом для декількох десятків малечі стали новорічні ранки організовані Профспілковим комітетом нашого університету.

DSC_0069
Для діток студентів та викладачів, вже традиційною стала організація таких святкувань, яких кожного року малеча чекає з нетерпінням. І не дарма! Адже кожен відвідувач свята не залишається поза пильною увагою Діда Мороза та Снігуроньки, а, отже, і не залишається без подарунку. Безліч конкурсів, пісень, хороводів, традиційне читання віршів – все це щедро винагороджувалось призами.

DSC_0128  DSC_0163

Гарне свято, результат хорошої праці, творчості та небайдужості, а найціннішою винагородою за це, є щирі дитячі усмішки та гарний настрій батьків.

DSC_0006

Героями цьогорічного святкового дійства стали студенти дошкільного факультету з їх творчим наставником Гаврилюк С.М. – заступником декана з виховної роботи. Впродовж свята малят радували персонажі їх улюблених мультиків Маша і Ведмідь, також завітали на свято Новий 2013 рік та Зимонька-Зима. Улюбленицею малят стала і традиційна зелена красуня – Ялинка, фотосесією біля якої і розпочиналось і завершилося свято.

Версія для друку